Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home 3 PAULY - Germania Paine si Faina Bio si Dietetica Vafe de Porumb, Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 100g
Poza Vafe de Porumb, Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 100g. Poza 6016
11+1 gratuit

Vafe de Porumb, Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 100g

Cod produs:   36001
Producator:   3 Pauly
3 Pauly
3 Pauly

Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG" - companie pionieră pe piaţa produselor dietetice și organice - vă propune unele dintre cele mai înalt calitative și savuroase produse fainoase dietetice. Produsele 3 PAULY - făinuri, pâine, biscuiți, snacks-uri, paste făinoase și cereale - sunt considerate a fi cele mai bune din Germania în categoria celor FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ, FĂRĂ PROTEINE din LAPTE și OU, adică îndeplinind cele mai multe cerințe ale imuno-nutriției actuale. Acum, prin intermediul nostru, aveți acces la cele mai gustoase făinoase dietetice pe care le puteți întâlni! O parte dintre ele au ingrediente exclusiv provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Tendința aceasta va continua...


Caracteristici:   11+1 gratuit
Pret de lista
15.05 lei fara TVA
Pentru revanzatori: discount de 25 - 36%!
Persoane fizice: rugam accesati www.farmaciaortomoleculara.ro
Pret maxim recomandat: 16.40 lei cu TVA
Vegan

100% Vegetal! Produse care nu contin niciun ingredient de origine animala. Astfel, ele sunt cu compatibile cu regimurile vegane, vegetariene, posturi, etc.

Fara Gluten

“Glutenul este un amalgam proteic (prolamine și gluteline) existent în majoritatea cerealelor uzuale. Deoarece este insolubil în apă și lipicios, el este utilizat în industria procesatoare de alimente drept cel mai ieftin liant alimentar. pe langa cerealele care-l contin natural, puteti avea surpriza sa-l gasiti in aproape oricare aliment cu mai multe ingrediente si care nu poarta indicatia dietetica FARA GLUTEN sau GLUTEN FREE. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la gluten. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a acestuia din alimentație. Cele mai importante recomandări dietetice speciale și ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ GLUTEN sunt: - Dietele de imunonutriție care exclud de regulă sau în urma testelor serologice specifice glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranțele la gluten, lactate, ouă, oleaginoase şi soia. - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă), și dermatita herpetiformă. În aceste două cazuri, nu se începe alimentația fără gluten fără un diagnostic corect, pentru că eliminarea glutenului duce inevitabil la falsificarea rezultatelor analizelor de laborator. - Dietele de Nutriție Ortomoleculară din Poliartrită reumatoidă și alte boli cu context auto-imun (Rectocolita Ulcero-hemoragica, Boala Crohn, Psoriazis, Scleroza în Plăci, Lupus, s.a) - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Alte diete care limitează/interzic utilizarea glutenului/lactatelor/ouălelor (în general dietele speciale de Nutriție Ortomoleculară ale persoanelor cu cancer şi/sau alte tulburări disimune). - Autism3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Lactoza

“Lactoza este un dizaharid (format dintr-o moleculă de galactoză și una de glucoză) existent în laptele animal. Acesta, în funcție de specia de la care provine, poate avea un conținut de lactoză până la 0,8%. Pe langă lactoză și alți compuși nutriționali activi, laptele animal conține și o seamă întreagă de proteine cu răsunet important asupra imunologiei organismului uman. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la lactoză și mai ales la proteinele din lapte. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a laptelui de origine animala, a majorității derivatelor sale (precum si a alimentelor care le contin pe acestea) din alimentație multor persoane. Cele mai importante recomandări ale dieteticii și nutriției ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ LACTOZA si/sau FARA PROTEINE DIN LAPTE sunt: - Dietele de imuno-nutriție care exclud de regulă (sau în urma testelor serologice specifice) glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranța la lactoză prin deficit de lactază, boală inflamatorie intestinală, diverse sindroame de malabsorbţie. - Dietele speciale ortomoleculare de întreţinere ale pacientului cu cancer, dieta neoplazicului din cursul chimioterapiei, profilaxia cancerelor. - Dietele speciale ortomoleculare din bolile inflamatorii şi autoimune (poliartrită reumatoidă, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn, poriazis, scleroza multipla, lupus, s.a), din boli virale cronice (hepatite cronice si ciroze hepatice, infectii cu HPV, etc.), din astmul alergic, dermatita atopică şi alte alergii. Alte tendinţe la tulburări disimune de tipul deficitelor de imunitate, imunitații excesive sau anarhiilor imunitare). - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă) și dermatita herpetiformă. Practicanții dieteticii și ai Nutriției Ortomoleculare consideră că eliminarea proteinelor de lapte din alimentație aduce un beneficiu suplimentar celui dat de eliminarea glutenului. Acesta ar consta în scăderea statusului pro-inflamataor și disimun al organismului respectiv. - Autism 3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3 ” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Proteine din Lapte

Produs garantat a nu avea in compozitia sa Proteine din Lapte. “Pe langă lactoză și alți compuși nutriționali activi, laptele animal conține și o seamă întreagă de proteine cu răsunet important asupra imunologiei organismului uman. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la lactoză și mai ales la proteinele din lapte. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a laptelui de origine animala, a majorității derivatelor sale (precum si a alimentelor care le contin pe acestea) din alimentație multor persoane. Cele mai importante recomandări ale dieteticii și nutriției ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ LACTOZA si/sau FARA PROTEINE DIN LAPTE sunt: - Dietele de imuno-nutriție care exclud de regulă (sau în urma testelor serologice specifice) glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranța la lactoză prin deficit de lactază, boală inflamatorie intestinală, diverse sindroame de malabsorbţie. - Dietele speciale ortomoleculare de întreţinere ale pacientului cu cancer, dieta neoplazicului din cursul chimioterapiei, profilaxia cancerelor. - Dietele speciale ortomoleculare din bolile inflamatorii şi autoimune (poliartrită reumatoidă, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn, poriazis, scleroza multipla, lupus, s.a), din boli virale cronice (hepatite cronice si ciroze hepatice, infectii cu HPV, etc.), din astmul alergic, dermatita atopică şi alte alergii. Alte tendinţe la tulburări disimune de tipul deficitelor de imunitate, imunitații excesive sau anarhiilor imunitare). - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă) și dermatita herpetiformă. Practicanții dieteticii și ai Nutriției Ortomoleculare consideră că eliminarea proteinelor de lapte din alimentație aduce un beneficiu suplimentar celui dat de eliminarea glutenului. Acesta ar consta în scăderea statusului pro-inflamataor și disimun al organismului respectiv. - Autism 3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3 ” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Colesterol

"In vederea scaderii nivelului colesterolului total plasmatic unii medici prescriu medicamente si diete care se sustin reciproc. Se porneste de la ideea ca aportul redus de colesterol exogen (venit prin alimentatie) se rasfrange negresit si asupra nivelului colesterolului plasmatic total. Cercetarile medicale si nutritionale efectuate de-a lungul ultimelor doua decade au aratar ca - in esenta - exista doua tipuri de colesterol - bun (HDL) si rau (LDL) - in sensul in care persoanele care au o cantitate mare de colesterol bun (HDL) prezinta un risc mai mic de a face ateroscleroza decat cele care au o cantitate mare de colesterol rau (LDL). Din punctul de vedere al Nutritiei Ortomoleculare se admite ca valorile normale ale colesterolului sangvin variaza intre 120 si 260 mg la 100ml, existand mari variatii individuale in functie de varsta, de sex, de rasa, de ocupatie si stare de activitate. A spune ca limita superioara normala a colesterolului total plasmatic este de 200mg/dl pentru toti indivizii pare a fi destul de putin logic. Multi medici si nutritionisti - la care subscriu si eu - sunt de acord cu o statistica din 2009 facuta in urma unor studii clinice nutritionale la Mayo. Acolo se arata ca in conditii normale de viata, valorile maxime ale colesterolului total sangvin la indivizii de rasa caucaziana aflati la varste de peste 30 de ani pot depasi 200mg/dl, ajungandu-se l avalori de pana la 280mg/dl in cazul barbatilor trecuti de 60 de ani. Pasii logici, eficienti in lupta impotriva colesterolului crescut sunt: 1. Regimul alimentar cu o dieta saraca in colesterol indicata de medic sau nutritionist. 2. Asocierea la dieta si altor modificari de life style care pot imbunatati profilul colesterolului plasmatic. Astfel: promovarea miscarii, scaderea in greutate, evitarea platourilor de stress psihic si a oboselii, renuntarea la fumat. 3. Numai daca prin aceste metode - principala fiind dieta - colesterolul nu scade in mod semnificativ, probabil ca este vorba de o sinteza crescuta endogena (colesterol produs in organism). Numai in acest caz medicul curant va indica si un tratament medicamentos (in general statine) care in doza cat mai mica sa ajute conduita dietetica." Dr. Albu Horatiu 2009

Fara Ou

Produs in a carei reteta de fabricatie nu intra componente din Ou. “Contrar a ceea ce se poate crede, alergia și mai ales intoleranțele la proteinele din ouă sunt destul de frecvente. Dacă alergia se materializează la nivel plasmatic în special prin aparitia nivelelor crescute ale IgE-urilor, intoleranța alimentară aduce în principal reacții care implică fixarea de IgG pe suprafața celulelor și matricea extracelulară.1 Dacă alergia are manifestări zgomotoase, chiar dramatice uneori, intoleranța își desfașoară procesele distructive, insidios (de cele mai multe ori neștiut). Când prezența antigenului (proteina respectivă) este permanentă sau repetată frecvent, se constiuie o inflamație cronică ce poate sta chiar la baza degenerărilor sau a unor boli autoimune.1 La prima vedere este extrem de ușor să eliminăm proteinele de ou din alimentație. Lucrurile nu stau chiar așa datorită faptului că industria alimentară folosește enorm de mult oul sau parțile lui componente. Soluția este alegerea produselor care au specificația de 100% Vegetal sau a celor în care se exprimă explicit că în procesul de fabricație nu s-au folosit ouă.” – Dr.Albu Horatiu 2013 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemiei. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013

Fara Zahar

Produse in care nu a fost adaugat zahar. Ele contin in exclusivitate zaharoza provenita din materiile prime constituente (cereale, fructe, legume, oleaginoase, etc.). "Glucoza (I.G 100), mierea (I.G 90) si zaharul (I.G 70) sunt principalii indulcitori utilizati in industria alimentara si acasa. Ei au Indice Glicemic mare, aducand astfel si o incarcatura glicemica mare. Din aceste motive sunt cu totul proscrisi la cei care isi doresc o buna supraveghere a greutatii corporale, a nivelelor glicemiilor precum si a starilor patologice legate de alterarile acestora ( Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat, etc.). Mai mult, vreau sa atrag atentia asupra zaharurilor ascunse care, sub aceasta denumire sau o alta sunt adaugate in retetele unor alimente in care nici nu v-ati astepta! Solutia cea mai la-ndemana este citirea etichetelor si mai sigur, alegerea alimentelor cu indicatia FARA ZAHAR ADAUGAT." - Dr. Albu Horatiu 2013

Sarac in Grasimi Nesanatoase

“Indiferent ce spun unii medici sau nutriționiști, grăsimile sunt extrem de importante pentru funcționarea normală pe termen mediu și lung a organismului. Ele NU trebuiesc eliminate din alimentație! In foarte multe cazuri însă, unele dintre ele (cele nesănătoase) trebuie restricționate cantitativ sau chiar eliminate, iar celelalte (cele “menținătoare de sănătate” și cele “aducătoare de sănătate” – cum le numesc eu) merită a fi promovate și crescute în dietă. Pentru a vă fi de mare ajutor, pe acest site am marcat alimentele care sunt sărace în grăsimi nesănătoase cu indicativul dietetic SARAC GRASIMI! Aceste alimente NU CONTIN GRASIMI VEGETALE HIDROGENATE, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA si ACIZI GRASI SATURATI PESTE 1g/ 100g produs in modalitatea de pregatire preconizata de producator. Care sunt grăsimile nesănătoase de care trebuie să ne ferim în mod deosebit? - cantitățile excesive de Acizi Grași Saturați. De obicei, nocivitatea lor este adusă de variantele cu lanț catenar lung, care au – în cvasimajoritatea lor – proveniență animală. Nu porniți o cruciadă împotriva Acizilor Grași Saturați! Există unii indispensabili pentru sănătatea pe termen mediu și lung. Este vorba de cei cu catenă medie (TCM) și mai scurtă și care se găsesc din belșug în uleiurile nerafinate de palmier roșu și mai ales de nucă de cocos. - grăsimile vegetale hidrogenate care conțin o parte importantă de forme izomerice TRANS. Acestea sunt niște forme artificiale, anormale pentru natură, pentru care organismele vii (inclusiv cel omenesc) nu au puse la punct rutele metabolice prin care sa le utilizeze cu succes. Sunt extrem de “uzante” și pro-aging pentru organism iar pe deasupra au o mare putere aterogenă și de promovare a creșterii LDL colesterolului (colesterolul rău). Aceste grăsimi vegetale hidrogenate se găsesc în margarinele de primă generație – acelea ieftine - convențional obținute prin hidrogenarea uleiurilor vegetale precum și în multe alimente care le conțin pe ascuns (unele produse de patiserie, cofetărie, sncks-uri, produsele deja pregatite – gata de a fi băgate în cuptor, extrem de multe sortimente de pâine feliată, etc.) sub denumirea generală de uleiuri vegetale hidrogenate sau doar uleiuri vegetale (ce lasă la latitudinea cumparărtorului să interpreteze ce și cum). - grăsimile peroxidate/ oxidate/ lâncezite – acestea fiind de obicei un rezultat al economiei de bani, al dorinței de uleiuri ieftine, de proastă calitate, din proasta utilizare și păstrate a grăsimilor sănătoase. Eu – chiar în asentimentul multora dintre confrații mei medici și în nume personal, după o experiență destul de mare cu pacienții din România – voi mai atrage atentia aici și asupra unora dintre grasimile sănătoase (este vorba de către acizii grași esențiali polinesaturați de tip Omega 6) care daca nu sunt echilibrați într-un anume raport cu cei de tip Omega 3, pot deveni pe termen lung, nocivi pentru sănătate.” – Dr. Albu Horațiu 2013.

Bogat in Fibre Alimentare

„Fibrele alimentare sunt solubile și insolubile. Cele insolubile - din punctul de vedere al omului (care nu are enzimele necesare digestiei lor) – NU ADUC CALORII ci doar tranzitează tubul digestiv, participând astfel la formarea așa numitului „balast alimentar”. Deoarece nu se digera ele vor întîrzia tranzitul alimentelor prin tubul digestiv precum si absorbția unor macronutrienți. Cele solubile, spre exemplu inulina, au funcții multiple care nu le detailez aici! Necesarul zilnic in fibre al unui adult sanatos este de circa 15 - 20 g. Pentru ajutorul Dvs., am pus pe acest site indicatia dietetica FIBRE pe acele alimente care contin mai mult de 1,5g fibre alimentare pentru fiecare 100g aliment consumat exact in modalitatea preconizata de producator. Recomandări nutriţionale şi medicale ale dietelor bogate în fibre sunt: - profilaxia cancerelor (în mod deosebit al celui colorectal), - tratamentul diverticulozei/ diverticulitei, a diferitelor tipuri de constipaţie, - dietele din cursul hepatitelor cronice avansate şi a cirozelor hepatice, - dietele de prevenţie a îmbolnăvirii aparatului cardiovascular (hipertensiune arterială, hipercolesterolemii, hipertrigliceridemii), - controlul mai bun al glicemiilor din Sindromul Metabolic, Toleranţă alterată la glucoză, Diabet Zaharat tip I şi II. - Controlul Obezității. In general, un aliment bogat în fibre alimentare are un Indice Glicemic și aduce o Incărcătură Glicemică mai mică decît cantitatea echivalentă a unuia fără fibre” - Dr. Albu Horatiu 2013

Potrivit Gravidelor

CATEVA RASPUNSURI LA INTREBARI CARE IMI SUNT PUSE FOARTE FRECVENT! Sunt intrebari la care, majoritatea specialistilor in obstetrica si ginecologie au putine raspunsuri iar atunci cand le au, acestea sunt destul de invazive pentru organismul matern si cel fetal. 1. Care este cea mai bună metodă non-medicamentoasă pentru a combate durerile de spate ale gravidei? Răspuns: pe măsura dezvoltării sarcinii, femeile gravide pot suferi de dureri şi de discomfort ale spatelui, umerilor, cefei şi mai ales lombelor (uneori relatate de către pacientă ca şi „dureri de şale”). De obicei, aceste dureri se datorează anumitor modificări posturale (de poziţie) ca urmare a deplasării centrului de greutate al gravidei către anterior, concomitent cu dezvoltarea sarcinii. Este o mare greşeală tratamentul medicamentos al acestor fenomene deoarece oricare intervenţie cu preparate farmacologic-active asupra mamei se răsfrânge atât asupra acesteia (conform noilor concepte de Nutriţie Ortomoleculară/ Dietetică Specială Antiaging) cât mai ales asupra stării fătului. În opinia mea, cea mai bună metodă de combatere a acestor dureri posturale de spate şi de articulaţii ale gravidei este reprezentată de MASAJUL LEJER DE 2 – 4 ORI PE ZI CU CREMA DE MASAJ MIO-RELAXANTĂ (care relaxează musculatura), ANALGEZICĂ (care combate durerea) şi ANTIINFLAMATOARE (care combate inflamaţia) denumita FOLREX CREMA. Este un preparat special construit pentru uzul gravidei iar acţiunea sa benefică se bazează pe proprietăţile analgezice, antiinflamatorii, remielinizante şi miorelaxante ale Acidului Folic Activat Molecular. Este extrem de ieftină şi uşor de utilizat! Cum vedeţi, o altă aplicaţie (mult mai nou descoperită) a acidului folic la femeia gravidă! 2. Care este cea mai bună metodă non-medicamentoasă pentru a combate constipaţia gravidei? Răspuns: constipaţia poate fi întâlnită în oricare perioadă a sarcinii dar cel mai frecvent însoţeşte ultimul trimestru. Numai în cazuri cu totul rebele trebuie să se ia laxative și aceasta cu mult discernământ! Cele mai multe preparate de acest fel conţin substanţe farmacologic active (de sinteză, artificiale sau naturiste/ naturale) şi produc și o spoliere a organismului matern de anumiţi micronutrienţi fapt ce are potenţiale consecinţe negative asupra dezvoltării fătului şi pozitive asupra proceselor proa-aging materne. Mai mult, aşa numitele laxative stimulante ale defecaţiei (ex.glicerina, uleiul de parafină, uleiul de ricin, „curăţitoarele de colon”, etc.) pot provoca contracţii şi chiar travaliu prematur. Metoda cea mai fiziologică şi prietenoasă cu organismul matern şi fără nici-un fel de repercursiuni negative asupra fătului, este reprezentată de introducerea în dieta gravidei a unui aliment funcţional special conceput în acest sens. Eu prescriu cu mare succes un aliment funcţional german, disponibil şi pe piaţa românească, denumit RABENHORST Suc de Prune Uscate în cantitate de 125ml odată la 1-3 zile (funcţie de severitatea constipaţiei). O sticlă de 750ml ajunge 5 – 15 zile, acţionează excepţional de blând şi încă nu am întâlnit nicio gravidă care să nu fie totalmente mulţumită de consumul acestui aliment funcţional. 3. Care este cea mai sănătoasă metodă pentru a combate anemia în sarcină? Răspuns: Multe dintre femei au o oarecare anemie premergătoare sarcinii. La altele, semnele hematologice şi eventual cele clinice de anemie sunt depistate în urma controalelor de rutină din timpul sarcinii. Indiferent în care din cele două ipostaze se încadrează gravida, ea trebuie să ştie două amănunte importante: - In cvasimajoritatea cazurilor, anemia în sarcină se datorează carenţei de fier şi/sau celei de Vitamina B12 si B9. De obicei există intricare a cele două carenţe enumerate mai sus.. - Fierul este necesar atât fătului şi viitorului bebeluş cât şi organismului gravidei, „forţat” să transporte oxigen suplimentar faţă de starea de negraviditate. Mulţi dintre noi prescriem un preparat farmaceutic sau naturist cu fier fie numai gravidelor aflate în ultima parte a sarcinii fie, profilactic, pe întreaga perioadă de urmărire a sarcinii. Cel puţin din punct de vedere teoretic, ambele atitudini sunt corecte. Practic, trebuie să ţinem cont şi de anumite alte lucruri foarte importante, legate de administrarea judicioasă a fierului. Acestea sunt următoarele: - Există factori care împiedică absorbţia fierului. La femeia gravidă, aflată în condiţii normale de viaţă, cei mai importanţi dintre aceşti factori sunt: consumul de ceai, cafea sau băuturi alcoolice, dietele cu aport proteic redus, abuzul din aşa numiţii „hoţi de micronutrienţi” precum grăsimile saturate, făinurile şi zaharurile rafinate, existenţa hemoragiilor, microhemoragiilor repetate, diareei cronice, consumului de laxative şi mai ales A MEDIULUI INTESTINAL PREA ALCALIN, care defavorizează absorbţia fierului. - Conform Asociaţiei Germane pentru Alimentaţie, necesarul de fier al femeii gravide care încă nu are anemie feriprivă, este fie de 20 – 30 micrograme pe zi (dacă se preferă modalitatea modernă de administrare profilactică a fierului, pe toată perioada sarcinii) fie de 35 – 50 micrograme pe zi (dacă se preferă modalitatea mai „împământenită” la noi, de administrare a fierului începând cu al doilea trimestru de sarcină). Experienţa îmi arată că este mai benefică administrarea unor doze dietetice, profilactice, de maximum 30 micrograme pe zi pe toată perioada sarcinii (ca şi o suplimentare a fierului adus prin alimentaţie) decât dozele mai mari, terapeutice, administrate mai târziu, pe parcursul sarcinii. Nu trebuie să uităm că supraâncărcarea cu fier are consecinţe mult mai grave şi mai greu de îndepărtat decât carenţa. Cred că acolo unde se poate şi ne putem permite, trebuie să fim ponderaţi în administrarea medicamentelor sau suplimentelor nutriţionale pe bază de fier şi să ne îndreptăm atenţia către alimentaţia funcţională bogată în fier, utilizată pe întreaga perioadă a sarcinii! - Pe lângă acidul folic (vitamina B9) cunoscut de majoritatea practicienilor, mai există câţiva micronutrienţi absolut necesari în buna absorbţie intestinală şi utilizarea fierului de către organismul gravidei şi fătului. Sunt reprezentaţi de vitaminele C, B1, B2, B6 şi B12. Administrarea lor nu trebuie niciodată omisă. Mai trebuie cunoscut faptul că în anumite cazuri, în echilibrarea micronutriţională a gravidei cu anemie poate fi necesară (pe lângă fier şi micronutrienţii înşiruiţi mai sus) administrarea unor oligoelemente considerate de către Nutriţia Ortomoleculară ca fiind sinergice fierului. Acestea sunt: cuprul, manganul şi cobaltul. Oricare tratament cu doze mai mari decât cele dietetice de fier şi care trebuie efectuat pe o perioadă mai lungă de timp ( peste 2 săptămâni) trebuie întotdeauna supervizat de medic. Cu foarte bune rezultate folosim ALIMENTAŢIA FUNCŢIONALĂ pentru prevenirea şi combaterea anemiei la femeia gravidă şi la cea care alăptează. În acest scop, presciu 20 – 40 ml/ zi din sucul dietetic funcţional RABENHORST Suc SANGE DE FIER – EISENBLUT. Este un aliment funcţional excepţional, construit la cele mai înalte standarde în vederea combaterii tendinţei la anemie şi care conţine (pe lângă dozele dietetice de fier şi din vitaminele implicate în absorbţia lui) şi un cocktail din sucuri de fructe şi din plante aromatice, recunoscute în medicina tradiţională germană ca având unele proprietăţi în combaterea anemiei 4. Care este cea mai sănătoasă metodă pentru a combate Infectiile Tract Urinar recidivante care pot apar in unele sarcini? Un raspuns extrem de simplu: igena facuta exact asa cum trebuie si introducerea in dieta zilnica, diminatata si seara a cate 30 ml din RABENHORST Suc Mama de Merisor canadian/ Cranberryes/ Afina Rosie. Gustos si extrem de eficace in impiedicarea agregarii E. Coli in colonii la nivelul tractului urinar. Succes! Dr.Albu Horatiu 2012

Potrivit Copiilor

„În fiecare zi care trece, experienţa îmi arată că pe cei mai mulţi dintre părinţi îi interesează starea de sănătate a copiilor lor doar atunci când intervin probleme marcante, îndeobşte îmbolnăviri. Este o mare greşeală! Astfel, pe lângă faptul că această atitudine poate conduce la situaţii periculoase sau chiar dramatice (datorită potenţialei evoluţii negative a unora dintre afecţiuni, funcţie de terenul pe care se dezvoltă) însăşi tratamentul în sine (îndeobşte farmacologic şi cu efecte pozitive pe maladia în cauză) conduce, printr-un efect secundar inevitabil de intoxicare generală a organismului, la scăderea speranţei de viaţă a celui tratat, într-un cuvânt la scurtarea vieţii. După cum intuim cu toţii, Dumnezeu ne dăruieşte o sănătate pe care noi trebuie să o conservăm, păstrăm şi s-o îngrijim, astfel încât să beneficiem cât mai mult timp de pe urma ei. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu „resursa vitală” sau lungimea vieţii! Prin zestrea genetică ne este „rezervat şi destinat” un anumit timp de viaţă, din care ATÂT PĂRINŢII NOŞTRII (pe perioada alimentaţiei inconştiente – viaţă intrauterină, sugar, copil mic, copil mare, pubertate – în care întreaga răspundere le revine) şi apoi NOI ÎNŞINE (pe perioada alimentaţiei conştiente – adolescenţă, tânăr adult, adult, vârstnic – în care întreaga răspundere NE revine) avem „grijă” să tăiem mai mult sau mai puţin, ca de pe un răboj, în funcţie de procesele de aging (îmbătrânire) pe care le punem pe anumite structuri ale organismului (ţesuturi, organe, aparate şi sisteme). Logic este că, aşa cum se întâmplă în cazul unei maşinării mecanice, şi în cazul celor organice sistemele şi subansamblele mai suprasolicitate vor ceda primele. Ce putem face astfel încât să tăiem cât mai puţine din zile cu care am fost dăruiţi? O întrebare legitimă care trebuie să ne preocupe atât pentru noi dar mai ales pentru copii noştrii! Voi face anumite consideraţii rapide pe această temă, care într-o societate normală şi responsabilă ar trebui sa prezinte un larg interes!” - dr. Albu Horatiu din Articolul “Consideraţii violente despre greşelile nutriţionale pe care le facem in alimentatia copiilor!” - 2009

Contact: 0721 328 509 | 021 667 82 72   Email: office@depozitbio.ro
Descriere Vafe de Porumb, Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 100g

Fara Gluten, Lactoza, Drojdie, Nuci, Arahide, Susan sau Soia. Continut Scazut de Fructoza. Bogat in Fibre!
Ingrediente: Faina de porumb (72%), Amidon de cartofi, Emulgator: Lecitina din Soia; Sare, Agent de ingrosare: Guma de Guar; Agenti de Crestere:Bicarbonat de Amoniu; Antioxidant: Acid Ascorbic. Alergeni: 0. Poate sa contina urme de lapte sau ou.


   Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
   3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
   Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
   Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietă fara gluten nu trebuiesa fie un chin!


 

 
Download fisiere atasate pentru Vafe de Porumb, Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 100g
Alte produse din categorie