Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home RABENHORST - Germania Sucuri FUNCTIONALE Suc din Legume B-AKTIV Bio - RABENHORST (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) - 750ml
Poza Suc din Legume B-AKTIV Bio - RABENHORST (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) - 750ml. Poza 6058
11+1 gratuit

Suc din Legume B-AKTIV Bio - RABENHORST (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) - 750ml

Cod produs:   200417
Producator:   Rabenhorst - Sucuri Lista A
Rabenhorst - Sucuri Lista A
Rabenhorst - Sucuri Lista A

HAUS RABENHORST

 

Scurtă prezentare a METODEI DE PRODUCŢIE şi de ÎMBUTELIERE

 

„Vom merge oricât de departe pentru a obţine cea mai înaltă calitate a unui Suc”

 

Fructele, legumele şi ierburile aromatice atent selecţionate, funcţie de criterii foarte stricte, sosesc în Germania (uneori chiar pe calea aerului). În laboratoare performante aflate în mănoasa Vale a Rinului, unde se află sediul nostru, verificăm calitatea organică a fiecărui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decât cele aflate acum în vigoare în Germania. Apoi are loc sortarea manuală urmată de prelucrare numai prin procedeul PRESĂRII MECANICE LA RECE.

 

Datorită ultra-tehnologiilor folosite, acţiunea căldurii, luminii precum şi a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Păstrarea nealterată a calităţilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) şi micronutriţionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenţi şi alte substanţe farmacologic şi nutriţional active) este primordială şi de aceea s-a investit într-o linie de îmbuteliere unică la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Această instalaţie foloseşte anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale conţinutului de suc şi cu o compoziţie specială ce conferă greutatea crescută şi protecţia anti-UV). Aceste sticle, sunt încălzite la aproximativ 90º C înaintea îmbutelierii. Sucurile, încălzite şi ele pentru foarte scurt timp ( 10 – 20 sec la 80 - 90º C în funcţie de compoziţia micronutriţională a fructelor / legumelor),  sunt transferate sub vid în sticlele încinse apoi se aplică un anume tip de capac. În final, întregul ansamblu este supus unei răciri relativ bruşte (ce are loc în 90 – 120 secunde) până la 15- 20º C. Acest proces de răcire forţată se obţine cu ajutorul unui aerosol de apă rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinţi. Astfel, prin gradientul de contracţia dintre sticlă, capac şi suc (contracţie mai mare a sucului fierbinte, faţă de aceea a tipului special de sticlă şi de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezervă pentru mult timp, intacte, calităţile organoleptice şi micronutriţionale mai sus amintite.

Mai mult, datorită compoziţiei şi greutăţii sticlei precum şi a construcţiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scară redusă şi în frigiderul clientului, atunci când Dânsul va pune la păstrat un suc deja început.


Caracteristici:   11+1 gratuit
Pret de lista
19.06 lei fara TVA
Pentru revanzatori: discount de 25 - 36%!
Persoane fizice: rugam accesati www.farmaciaortomoleculara.ro
Pret maxim recomandat: 20.77 lei cu TVA
Bio

"Pe înțelesul tuturor, produsele Organice, Bio sau Ecologice sunt acelea în a căror producție nu s-au utilizat substante chimice artificiale sau de sinteza și nu au suferit intervenții genetice. Astfel, față de omologele lor convenționale/ tradiționale, ele “beneficiază” - printre altele - de concentrații infime de POP (Poluanți Organici Persistenți) și metale grele, două dintre “chimicalele” cu important efect negativ cumulativ pentru organism. Certificare Organică este procesul prin care producătorii de alimente au obținut și își mentin calificarea de Organic sau Bio. Cerințele sunt asemănătoare, existând doar mici diferențe de la țară la țară. Difera oarecum frecvența, metodologia și rigurozitatea controalelor. In sens mai larg, cele mai importante cerințe sunt: - nu se folosesc Organisme Modificate Genetic. - nu se folosesc produse chimice sintetice/ artificiale (îngrășăminte chimice, pesticide, ierbicide, fungicide, antibiotice, aditivi, conservați, coloranți, potențiatori de gust sau aromă, arome analoge celor naturale, etc.). - terenurile agricole cultivate trebuie să treacă anterior printr-o perioada variabila ( de cel puțin 3 ani – funcție de legislație) de curățare și decontaminare, în care nu au mai primit tratamente chimice de niciun fel. - cînd este vorba de produse neambalate, este necesara menținerea obligatorie atât la producător cât și pe lanțul de distribuție a unei stricte separări fizice între produsele certificate de cele fără certificare. - producatorul ține o evidență scrisă strictă a operațiunilor zilnice. - producătorul își dă acordul expres pentru inspecțiile periodice și inopinate ale organismelor de certificare și ale autorităților. În multe țări, procesul de certificare este supravegheat de către guverne. In tarile Membre U.E. utilizarea în scopuri comerciale a termenului organice, bio, ecologice, etc. este limitată prin lege. Care sunt beneficiile pentru consumator? Utilizarea exclusivă a produselor Certificate Organic/ Bio/ Ecologic (sau a unei asocieri între acestea și cele convenționale) aduce o încărcătură mult mai mică de substanțe chimice dăunătoare sănătății. Cu cat se incepe de la varste mai mici, cu atat este mai bine. Este de reținut faptul că multe dintre aceste substanțe se cantonează în țesutul adipos/ gras al organismelor animale (dar si în alte celule), nu mai pot fi eliminate și aduc efecte devastatoare asupra sănătății și speranței de viață. Aceste efecte negative sunt de cele mai multe ori direct proporționale cu cantitățile acestor compuși acumulați în organism." - 2013 Dr. Albu Horațiu

Vegan

100% Vegetal! Produse care nu contin niciun ingredient de origine animala. Astfel, ele sunt cu compatibile cu regimurile vegane, vegetariene, posturi, etc.

Integral

“INTEGRAL este acel aliment ale cărui ingrediente n-au suferit procese de rafinare premergătoare. De regulă, un aliment integral este mai sănătos decât cel rafinat/ procesat, păstrând întreaga bogăție macro și mai ales micronutrițională a ingredientelor din care este construit. Cel mai cunoscut exemplu este cel al pâinilor integrale care păstrează compoziția micronutrițională și bogăția în fibre alimentare insolubile ale cerealelor din care provin. Un alt bun exemplu sunt uleiurile nerafinate care vin – pe langă acizii grași componenți – și cu bagajul fito-nutrițional secundar al seminței oleaginoase din care provin” – dr. Albu Horatiu 2013

Fara Gluten

“Glutenul este un amalgam proteic (prolamine și gluteline) existent în majoritatea cerealelor uzuale. Deoarece este insolubil în apă și lipicios, el este utilizat în industria procesatoare de alimente drept cel mai ieftin liant alimentar. pe langa cerealele care-l contin natural, puteti avea surpriza sa-l gasiti in aproape oricare aliment cu mai multe ingrediente si care nu poarta indicatia dietetica FARA GLUTEN sau GLUTEN FREE. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la gluten. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a acestuia din alimentație. Cele mai importante recomandări dietetice speciale și ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ GLUTEN sunt: - Dietele de imunonutriție care exclud de regulă sau în urma testelor serologice specifice glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranțele la gluten, lactate, ouă, oleaginoase şi soia. - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă), și dermatita herpetiformă. În aceste două cazuri, nu se începe alimentația fără gluten fără un diagnostic corect, pentru că eliminarea glutenului duce inevitabil la falsificarea rezultatelor analizelor de laborator. - Dietele de Nutriție Ortomoleculară din Poliartrită reumatoidă și alte boli cu context auto-imun (Rectocolita Ulcero-hemoragica, Boala Crohn, Psoriazis, Scleroza în Plăci, Lupus, s.a) - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Alte diete care limitează/interzic utilizarea glutenului/lactatelor/ouălelor (în general dietele speciale de Nutriție Ortomoleculară ale persoanelor cu cancer şi/sau alte tulburări disimune). - Autism3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Lactoza

“Lactoza este un dizaharid (format dintr-o moleculă de galactoză și una de glucoză) existent în laptele animal. Acesta, în funcție de specia de la care provine, poate avea un conținut de lactoză până la 0,8%. Pe langă lactoză și alți compuși nutriționali activi, laptele animal conține și o seamă întreagă de proteine cu răsunet important asupra imunologiei organismului uman. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la lactoză și mai ales la proteinele din lapte. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a laptelui de origine animala, a majorității derivatelor sale (precum si a alimentelor care le contin pe acestea) din alimentație multor persoane. Cele mai importante recomandări ale dieteticii și nutriției ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ LACTOZA si/sau FARA PROTEINE DIN LAPTE sunt: - Dietele de imuno-nutriție care exclud de regulă (sau în urma testelor serologice specifice) glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranța la lactoză prin deficit de lactază, boală inflamatorie intestinală, diverse sindroame de malabsorbţie. - Dietele speciale ortomoleculare de întreţinere ale pacientului cu cancer, dieta neoplazicului din cursul chimioterapiei, profilaxia cancerelor. - Dietele speciale ortomoleculare din bolile inflamatorii şi autoimune (poliartrită reumatoidă, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn, poriazis, scleroza multipla, lupus, s.a), din boli virale cronice (hepatite cronice si ciroze hepatice, infectii cu HPV, etc.), din astmul alergic, dermatita atopică şi alte alergii. Alte tendinţe la tulburări disimune de tipul deficitelor de imunitate, imunitații excesive sau anarhiilor imunitare). - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă) și dermatita herpetiformă. Practicanții dieteticii și ai Nutriției Ortomoleculare consideră că eliminarea proteinelor de lapte din alimentație aduce un beneficiu suplimentar celui dat de eliminarea glutenului. Acesta ar consta în scăderea statusului pro-inflamataor și disimun al organismului respectiv. - Autism 3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3 ” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Proteine din Lapte

Produs garantat a nu avea in compozitia sa Proteine din Lapte. “Pe langă lactoză și alți compuși nutriționali activi, laptele animal conține și o seamă întreagă de proteine cu răsunet important asupra imunologiei organismului uman. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la lactoză și mai ales la proteinele din lapte. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a laptelui de origine animala, a majorității derivatelor sale (precum si a alimentelor care le contin pe acestea) din alimentație multor persoane. Cele mai importante recomandări ale dieteticii și nutriției ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ LACTOZA si/sau FARA PROTEINE DIN LAPTE sunt: - Dietele de imuno-nutriție care exclud de regulă (sau în urma testelor serologice specifice) glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranța la lactoză prin deficit de lactază, boală inflamatorie intestinală, diverse sindroame de malabsorbţie. - Dietele speciale ortomoleculare de întreţinere ale pacientului cu cancer, dieta neoplazicului din cursul chimioterapiei, profilaxia cancerelor. - Dietele speciale ortomoleculare din bolile inflamatorii şi autoimune (poliartrită reumatoidă, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn, poriazis, scleroza multipla, lupus, s.a), din boli virale cronice (hepatite cronice si ciroze hepatice, infectii cu HPV, etc.), din astmul alergic, dermatita atopică şi alte alergii. Alte tendinţe la tulburări disimune de tipul deficitelor de imunitate, imunitații excesive sau anarhiilor imunitare). - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă) și dermatita herpetiformă. Practicanții dieteticii și ai Nutriției Ortomoleculare consideră că eliminarea proteinelor de lapte din alimentație aduce un beneficiu suplimentar celui dat de eliminarea glutenului. Acesta ar consta în scăderea statusului pro-inflamataor și disimun al organismului respectiv. - Autism 3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3 ” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Colesterol

"In vederea scaderii nivelului colesterolului total plasmatic unii medici prescriu medicamente si diete care se sustin reciproc. Se porneste de la ideea ca aportul redus de colesterol exogen (venit prin alimentatie) se rasfrange negresit si asupra nivelului colesterolului plasmatic total. Cercetarile medicale si nutritionale efectuate de-a lungul ultimelor doua decade au aratar ca - in esenta - exista doua tipuri de colesterol - bun (HDL) si rau (LDL) - in sensul in care persoanele care au o cantitate mare de colesterol bun (HDL) prezinta un risc mai mic de a face ateroscleroza decat cele care au o cantitate mare de colesterol rau (LDL). Din punctul de vedere al Nutritiei Ortomoleculare se admite ca valorile normale ale colesterolului sangvin variaza intre 120 si 260 mg la 100ml, existand mari variatii individuale in functie de varsta, de sex, de rasa, de ocupatie si stare de activitate. A spune ca limita superioara normala a colesterolului total plasmatic este de 200mg/dl pentru toti indivizii pare a fi destul de putin logic. Multi medici si nutritionisti - la care subscriu si eu - sunt de acord cu o statistica din 2009 facuta in urma unor studii clinice nutritionale la Mayo. Acolo se arata ca in conditii normale de viata, valorile maxime ale colesterolului total sangvin la indivizii de rasa caucaziana aflati la varste de peste 30 de ani pot depasi 200mg/dl, ajungandu-se l avalori de pana la 280mg/dl in cazul barbatilor trecuti de 60 de ani. Pasii logici, eficienti in lupta impotriva colesterolului crescut sunt: 1. Regimul alimentar cu o dieta saraca in colesterol indicata de medic sau nutritionist. 2. Asocierea la dieta si altor modificari de life style care pot imbunatati profilul colesterolului plasmatic. Astfel: promovarea miscarii, scaderea in greutate, evitarea platourilor de stress psihic si a oboselii, renuntarea la fumat. 3. Numai daca prin aceste metode - principala fiind dieta - colesterolul nu scade in mod semnificativ, probabil ca este vorba de o sinteza crescuta endogena (colesterol produs in organism). Numai in acest caz medicul curant va indica si un tratament medicamentos (in general statine) care in doza cat mai mica sa ajute conduita dietetica." Dr. Albu Horatiu 2009

Fara Ou

Produs in a carei reteta de fabricatie nu intra componente din Ou. “Contrar a ceea ce se poate crede, alergia și mai ales intoleranțele la proteinele din ouă sunt destul de frecvente. Dacă alergia se materializează la nivel plasmatic în special prin aparitia nivelelor crescute ale IgE-urilor, intoleranța alimentară aduce în principal reacții care implică fixarea de IgG pe suprafața celulelor și matricea extracelulară.1 Dacă alergia are manifestări zgomotoase, chiar dramatice uneori, intoleranța își desfașoară procesele distructive, insidios (de cele mai multe ori neștiut). Când prezența antigenului (proteina respectivă) este permanentă sau repetată frecvent, se constiuie o inflamație cronică ce poate sta chiar la baza degenerărilor sau a unor boli autoimune.1 La prima vedere este extrem de ușor să eliminăm proteinele de ou din alimentație. Lucrurile nu stau chiar așa datorită faptului că industria alimentară folosește enorm de mult oul sau parțile lui componente. Soluția este alegerea produselor care au specificația de 100% Vegetal sau a celor în care se exprimă explicit că în procesul de fabricație nu s-au folosit ouă.” – Dr.Albu Horatiu 2013 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemiei. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013

Fara Zahar

Produse in care nu a fost adaugat zahar. Ele contin in exclusivitate zaharoza provenita din materiile prime constituente (cereale, fructe, legume, oleaginoase, etc.). "Glucoza (I.G 100), mierea (I.G 90) si zaharul (I.G 70) sunt principalii indulcitori utilizati in industria alimentara si acasa. Ei au Indice Glicemic mare, aducand astfel si o incarcatura glicemica mare. Din aceste motive sunt cu totul proscrisi la cei care isi doresc o buna supraveghere a greutatii corporale, a nivelelor glicemiilor precum si a starilor patologice legate de alterarile acestora ( Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat, etc.). Mai mult, vreau sa atrag atentia asupra zaharurilor ascunse care, sub aceasta denumire sau o alta sunt adaugate in retetele unor alimente in care nici nu v-ati astepta! Solutia cea mai la-ndemana este citirea etichetelor si mai sigur, alegerea alimentelor cu indicatia FARA ZAHAR ADAUGAT." - Dr. Albu Horatiu 2013

Sarac in Grasimi Nesanatoase

“Indiferent ce spun unii medici sau nutriționiști, grăsimile sunt extrem de importante pentru funcționarea normală pe termen mediu și lung a organismului. Ele NU trebuiesc eliminate din alimentație! In foarte multe cazuri însă, unele dintre ele (cele nesănătoase) trebuie restricționate cantitativ sau chiar eliminate, iar celelalte (cele “menținătoare de sănătate” și cele “aducătoare de sănătate” – cum le numesc eu) merită a fi promovate și crescute în dietă. Pentru a vă fi de mare ajutor, pe acest site am marcat alimentele care sunt sărace în grăsimi nesănătoase cu indicativul dietetic SARAC GRASIMI! Aceste alimente NU CONTIN GRASIMI VEGETALE HIDROGENATE, GRASIMI DE ORIGINE ANIMALA si ACIZI GRASI SATURATI PESTE 1g/ 100g produs in modalitatea de pregatire preconizata de producator. Care sunt grăsimile nesănătoase de care trebuie să ne ferim în mod deosebit? - cantitățile excesive de Acizi Grași Saturați. De obicei, nocivitatea lor este adusă de variantele cu lanț catenar lung, care au – în cvasimajoritatea lor – proveniență animală. Nu porniți o cruciadă împotriva Acizilor Grași Saturați! Există unii indispensabili pentru sănătatea pe termen mediu și lung. Este vorba de cei cu catenă medie (TCM) și mai scurtă și care se găsesc din belșug în uleiurile nerafinate de palmier roșu și mai ales de nucă de cocos. - grăsimile vegetale hidrogenate care conțin o parte importantă de forme izomerice TRANS. Acestea sunt niște forme artificiale, anormale pentru natură, pentru care organismele vii (inclusiv cel omenesc) nu au puse la punct rutele metabolice prin care sa le utilizeze cu succes. Sunt extrem de “uzante” și pro-aging pentru organism iar pe deasupra au o mare putere aterogenă și de promovare a creșterii LDL colesterolului (colesterolul rău). Aceste grăsimi vegetale hidrogenate se găsesc în margarinele de primă generație – acelea ieftine - convențional obținute prin hidrogenarea uleiurilor vegetale precum și în multe alimente care le conțin pe ascuns (unele produse de patiserie, cofetărie, sncks-uri, produsele deja pregatite – gata de a fi băgate în cuptor, extrem de multe sortimente de pâine feliată, etc.) sub denumirea generală de uleiuri vegetale hidrogenate sau doar uleiuri vegetale (ce lasă la latitudinea cumparărtorului să interpreteze ce și cum). - grăsimile peroxidate/ oxidate/ lâncezite – acestea fiind de obicei un rezultat al economiei de bani, al dorinței de uleiuri ieftine, de proastă calitate, din proasta utilizare și păstrate a grăsimilor sănătoase. Eu – chiar în asentimentul multora dintre confrații mei medici și în nume personal, după o experiență destul de mare cu pacienții din România – voi mai atrage atentia aici și asupra unora dintre grasimile sănătoase (este vorba de către acizii grași esențiali polinesaturați de tip Omega 6) care daca nu sunt echilibrați într-un anume raport cu cei de tip Omega 3, pot deveni pe termen lung, nocivi pentru sănătate.” – Dr. Albu Horațiu 2013.

Sarac in Proteine

“In mod normal, la omul sănătos, aportul zilnic de energie din proteine trebuie să se situeze cam la 15% din cel general. Astfel - la un calcul sumar - individul de 70Kg aflat în condiții normale de viață (cu un necesar de cca. 2000 Kcal) necesită cam 70 - 80g de proteine zilnic. Dietele cu continut redus de proteine (regimurile cu restricție proteică / regimurile hipoproteice) le prescriem de obicei pacienților cu anumite afecțiuni renale, hepatice sau tulburări metabolice ereditare dar un numai. In funcție de severitatea afecțiunii, medicul, nutriționistul sau dieteticianul stabilește cantitatea zilnică de proteine care pot fi și trebuiesc consumate. Astfel, pentru individul nostru standard de 70kg (și proporțional pentru alte greutăți) se pot stabili – de regulă – trei mari tipuri de restricție proteică: - regim hipoproteic moderat, cu 50 – 60g proteine/zi (10 – 12% din aportul energetic zilnic). - regim hipoproteic sever, cu aproximativ 40 – 50g proteine/zi (8 – 10% din aportul energetic zilnic). - regim hipoproteic extrem de sever, cu sub 40g proteine /zi (sub 8% din aportul energetic zilnic). Vom considera și vom nota ca atare, adica SARAC PROTEINE acele alimente care – în forma lor optima de consum - vin cu un aport de proteine de până la 4g pentru fiecare 100g. Teoretic, aceasta înseamnă că pentru persoana noastră de 70kg, o cantitate de cam 1500g din respectivul aliment gata de consum ar asigura aportul de proteine întrun regim hipoproteic moderat, cam 1250g l-ar asigura pe cel dintr-un regim hipoproteic sever și sub 1000g pe cel al unui regim hipoproteic extrem de sever. In esență pentru orientarea Dvs. mai ușoara, SARAC PROTEINE marcat de mine pe acest site, înseamnă un aliment care – în forma lui de consum preconizată de producator – vine cu cel mult 4g de proteine pentru fiecare 100g produs in cazul celor care se consuma solide si sub 1,6g la 100ml la cele care se consuma lichide.” – Dr.Albu Horatiu 2013

Fara Sare

„Aportul normal de sodiu zilnic la individul de circa 70kg, sănătos, care trăiește în condiții de confort termic și desfășoara o activitate fizică normală este de cputin peste 2g. Aceste 2g de Na corespund a 5g de sare pură. In ceastă socoteală se ia sodiul provenit din toate alimentele, medicamentele si lichidele consumate de-a lungul unei zile! Actualmente, regimurile cu restricție variabilă la sodiu (regimurile hiposodate) se aplică în special la persoanele cu anumite afecțiuni cardio-vasculare, boli hepatice și insuficiente renale. Regimul hiposodat – în funcție de severitatea deficitului de sodiu pe care-l aduce – poate fi clasificat în: - regim hiposodat ușor, în care totalitatea alimentelor, medicamentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă cam 1600mg de sodiu (sau 4g de sare pura). - regim hiposodat mediu, în care totalitatea alimentelor, medicamentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă cam 800mg de sodiu (sau 2g de sare pură). - regim hiposodat sever, în care totalitatea alimentelor, medicamentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă cam 400mg de sodiu (sau 1g de sare pură). - regim hiposodat extrem, în care totalitatea alimentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă până la 200mg de sodiu (sau 0,5g de sare pură). Strictețea regimului hiposodat este stabilită de medic sau de catre dietetician sau nutriționist la indicația medicului! Pentru a vă facilita alegerea produselor dietetice de pe acest site și în funcție de cantitatea de sodiu sau sare pe care o conțin, voi marca cu indicația dietetică SARAC SODIU acele produse care aduc cate 160mg de sodiu sau 0,4 g de sare pentru fiecare 100g de produs pregătit pentru consum, conform specificației producătorului. Atrag atenția că și apa pe care o folosim la băut sau pregătit alimentele conține o proporție variabila de sodiu care trebuie luata în considerare în situațiile de regimuri hiposodate.” - Dr. Albu Horatiu 2013

Hipocaloric

„ Consumul energetic al organismului uman este suma energiei necesare metabolismului bazal cu cea trebuitoare termogenezei și activitații fizice. Pentru aflarea valorii metabolismului bazal, eu agreez utilizarea formulei Schofield (ține cont de greutate, vârsta și sex) și pe care o corecționez cu urmatorii indicii pentru consumul energetic suplimentar: 1,1 (pentru imobilizați), 1,15 (pentru sedentari),.1,2 (pentru activitate fizică ușoară), 1,25 (pentru activitate fizică medie). Astfel, pentru ca organismul să trăiască și să-și vadă bine de treabă fără să facă apel la depozitele sale energetice, trebuie să-i furnizăm prin alimentație aproximativ aceeași cantitate de energie cu cea necesară și rezultată din calculele noastre. Daca-i dăm mai multă, tinde să o depoziteze! Dacă nu realizăm acest aport, organismul va face apel - într-o anumită ordine - la unele dintre componentele sale chimice care pot reprezenta un substrat energetic. Consumandu-le, scade în greutate! Pornind de la acest fenomen relativ simplu, medicii și ntriționiștii care privesc destul de convențional fenomenul, consideră că DIETA HIPOCALORICA este măsura dietetică ideală care se poate lua în vederea scăderii în greutate a unui pacient. După părerea mea, DIETA HIPOCALORICA are unele puncte forte dar și neajunsuri cu care nu mă voi împăca pe veci! Dacă înveți să combini beneficiile DIETEI HIPOCALORICE cu o mai bună selecție a alimentelor bazată pe anumite criterii imuno-nutriționale (atunci cînd este posibil) și mai ales pe valoarea Indicelui Glicemic al acestora (sarcina/ încărcătura glicemică devine puțin interesantă în cazul DIETELOR HIPOCALORICE) atunci rezultatele devin fabuloase. Mai mult, renunțarea la rehimul hipocaloric odată cu obținerea greutății țintă, nu va mai fi urmată de o nouă ascensiune în greutate. Pentru a vă ajuta cît mai mult în alegerea produselor dietetice potrivite Dumneavoastră de pe acest site, am marcat cu indicativul dietetic SARAC CALORII, acele produse care se consuma solide si care pentru fiecare 100g utilizate conform modalității de consum preconizate de producător – aduc cel mult 100Kcal (adica 1Kcal per gram). In cazul celor care se consuma lichide, am considerat ca este hipocaloric acela care aduce pana la 40Kcal la 100g sau 100ml.” - Dr. Albu Horatiu 2013

Contact: 0721 328 509 | 021 667 82 72   Email: office@depozitbio.ro
Descriere Suc din Legume B-AKTIV Bio - RABENHORST (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) - 750ml

Produs Bio, Dietetic si Fito-terapeutic de cea mai inalta calitate.


Continut: Suc obtinut prin presarea la rece si apoi supus fermentatiei lactice de: Sfecla Rosie*, Morcov*,


Telina*, Cartofi* si Ridichii*. Marcate* - provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Alergeni: telina
Suc obtinut dupa reteta traditionala a lui Rudolf Breuss.


Administrare: Cate 150ml-200ml suc, inainte de doua dintre mesele principale. Agitati înainte de fiecare utilizare!


Serviti, insurubati capacul si pastrati la frigider pana la 5 zile.


Marca a producatorului german "HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG" companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…



HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlă, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. 



Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.



Super Pure Juices 100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!


Indicative Juices Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!


Vitesse Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!


Plus Juices RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!


Multi-Fruit Juices Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!


Fruit Juices & Nectars Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!


Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award)


Smoothies Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!


 

 
Download fisiere atasate pentru Suc din Legume B-AKTIV Bio - RABENHORST (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) - 750ml
Alte produse din categorie