Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home 3 PAULY® - Germania Dulciuri, Snacks-uri, Patiserie Bio si Dietetice Snacks-uri Fara Gluten cu Branza Cheddar, Ecologici - punga 65g
Poza Snacks-uri Fara Gluten cu Branza Cheddar, Ecologici - punga 65g. Poza 6506
11+1 gratuit

Snacks-uri Fara Gluten cu Branza Cheddar, Ecologici - punga 65g

Cod produs:   36228
Producator:   3 Pauly - Germania
3 Pauly - Germania
3 Pauly - Germania

Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG" - companie pionieră pe piaţa produselor dietetice și organice - vă propune unele dintre cele mai înalt calitative și savuroase produse fainoase dietetice. Produsele 3 PAULY - făinuri, pâine, biscuiți, snacks-uri, paste făinoase și cereale - sunt considerate a fi cele mai bune din Germania în categoria celor FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ, FĂRĂ PROTEINE din LAPTE și OU, adică îndeplinind cele mai multe cerințe ale imuno-nutriției actuale. Acum, prin intermediul nostru, aveți acces la cele mai gustoase făinoase dietetice pe care le puteți întâlni! O parte dintre ele au ingrediente exclusiv provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Tendința aceasta va continua...


Caracteristici:   Produs nou, 11+1 gratuit
Pret de lista
12.00 lei fara TVA
Pret pe 1 Kg: 184.62 lei fara TVA
Pentru revanzatori: discount de 25 - 36%!
Persoane fizice: rugam accesati www.farmaciaortomoleculara.ro
Pret maxim recomandat: 13.08 lei cu TVA
Bio

"Pe înțelesul tuturor, produsele Organice, Bio sau Ecologice sunt acelea în a căror producție nu s-au utilizat substante chimice artificiale sau de sinteza și nu au suferit intervenții genetice. Astfel, față de omologele lor convenționale/ tradiționale, ele “beneficiază” - printre altele - de concentrații infime de POP (Poluanți Organici Persistenți) și metale grele, două dintre “chimicalele” cu important efect negativ cumulativ pentru organism. Certificare Organică este procesul prin care producătorii de alimente au obținut și își mentin calificarea de Organic sau Bio. Cerințele sunt asemănătoare, existând doar mici diferențe de la țară la țară. Difera oarecum frecvența, metodologia și rigurozitatea controalelor. In sens mai larg, cele mai importante cerințe sunt: - nu se folosesc Organisme Modificate Genetic. - nu se folosesc produse chimice sintetice/ artificiale (îngrășăminte chimice, pesticide, ierbicide, fungicide, antibiotice, aditivi, conservați, coloranți, potențiatori de gust sau aromă, arome analoge celor naturale, etc.). - terenurile agricole cultivate trebuie să treacă anterior printr-o perioada variabila ( de cel puțin 3 ani – funcție de legislație) de curățare și decontaminare, în care nu au mai primit tratamente chimice de niciun fel. - cînd este vorba de produse neambalate, este necesara menținerea obligatorie atât la producător cât și pe lanțul de distribuție a unei stricte separări fizice între produsele certificate de cele fără certificare. - producatorul ține o evidență scrisă strictă a operațiunilor zilnice. - producătorul își dă acordul expres pentru inspecțiile periodice și inopinate ale organismelor de certificare și ale autorităților. În multe țări, procesul de certificare este supravegheat de către guverne. In tarile Membre U.E. utilizarea în scopuri comerciale a termenului organice, bio, ecologice, etc. este limitată prin lege. Care sunt beneficiile pentru consumator? Utilizarea exclusivă a produselor Certificate Organic/ Bio/ Ecologic (sau a unei asocieri între acestea și cele convenționale) aduce o încărcătură mult mai mică de substanțe chimice dăunătoare sănătății. Cu cat se incepe de la varste mai mici, cu atat este mai bine. Este de reținut faptul că multe dintre aceste substanțe se cantonează în țesutul adipos/ gras al organismelor animale (dar si în alte celule), nu mai pot fi eliminate și aduc efecte devastatoare asupra sănătății și speranței de viață. Aceste efecte negative sunt de cele mai multe ori direct proporționale cu cantitățile acestor compuși acumulați în organism." - 2013 Dr. Albu Horațiu

Integral

“INTEGRAL este acel aliment ale cărui ingrediente n-au suferit procese de rafinare premergătoare. De regulă, un aliment integral este mai sănătos decât cel rafinat/ procesat, păstrând întreaga bogăție macro și mai ales micronutrițională a ingredientelor din care este construit. Cel mai cunoscut exemplu este cel al pâinilor integrale care păstrează compoziția micronutrițională și bogăția în fibre alimentare insolubile ale cerealelor din care provin. Un alt bun exemplu sunt uleiurile nerafinate care vin – pe langă acizii grași componenți – și cu bagajul fito-nutrițional secundar al seminței oleaginoase din care provin” – dr. Albu Horatiu 2013

Fara Gluten

“Glutenul este un amalgam proteic (prolamine și gluteline) existent în majoritatea cerealelor uzuale. Deoarece este insolubil în apă și lipicios, el este utilizat în industria procesatoare de alimente drept cel mai ieftin liant alimentar. pe langa cerealele care-l contin natural, puteti avea surpriza sa-l gasiti in aproape oricare aliment cu mai multe ingrediente si care nu poarta indicatia dietetica FARA GLUTEN sau GLUTEN FREE. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la gluten. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a acestuia din alimentație. Cele mai importante recomandări dietetice speciale și ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ GLUTEN sunt: - Dietele de imunonutriție care exclud de regulă sau în urma testelor serologice specifice glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranțele la gluten, lactate, ouă, oleaginoase şi soia. - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă), și dermatita herpetiformă. În aceste două cazuri, nu se începe alimentația fără gluten fără un diagnostic corect, pentru că eliminarea glutenului duce inevitabil la falsificarea rezultatelor analizelor de laborator. - Dietele de Nutriție Ortomoleculară din Poliartrită reumatoidă și alte boli cu context auto-imun (Rectocolita Ulcero-hemoragica, Boala Crohn, Psoriazis, Scleroza în Plăci, Lupus, s.a) - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Alte diete care limitează/interzic utilizarea glutenului/lactatelor/ouălelor (în general dietele speciale de Nutriție Ortomoleculară ale persoanelor cu cancer şi/sau alte tulburări disimune). - Autism3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Ou

Produs in a carei reteta de fabricatie nu intra componente din Ou. “Contrar a ceea ce se poate crede, alergia și mai ales intoleranțele la proteinele din ouă sunt destul de frecvente. Dacă alergia se materializează la nivel plasmatic în special prin aparitia nivelelor crescute ale IgE-urilor, intoleranța alimentară aduce în principal reacții care implică fixarea de IgG pe suprafața celulelor și matricea extracelulară.1 Dacă alergia are manifestări zgomotoase, chiar dramatice uneori, intoleranța își desfașoară procesele distructive, insidios (de cele mai multe ori neștiut). Când prezența antigenului (proteina respectivă) este permanentă sau repetată frecvent, se constiuie o inflamație cronică ce poate sta chiar la baza degenerărilor sau a unor boli autoimune.1 La prima vedere este extrem de ușor să eliminăm proteinele de ou din alimentație. Lucrurile nu stau chiar așa datorită faptului că industria alimentară folosește enorm de mult oul sau parțile lui componente. Soluția este alegerea produselor care au specificația de 100% Vegetal sau a celor în care se exprimă explicit că în procesul de fabricație nu s-au folosit ouă.” – Dr.Albu Horatiu 2013 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemiei. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013

Sarac in Proteine

“In mod normal, la omul sănătos, aportul zilnic de energie din proteine trebuie să se situeze cam la 15% din cel general. Astfel - la un calcul sumar - individul de 70Kg aflat în condiții normale de viață (cu un necesar de cca. 2000 Kcal) necesită cam 70 - 80g de proteine zilnic. Dietele cu continut redus de proteine (regimurile cu restricție proteică / regimurile hipoproteice) le prescriem de obicei pacienților cu anumite afecțiuni renale, hepatice sau tulburări metabolice ereditare dar un numai. In funcție de severitatea afecțiunii, medicul, nutriționistul sau dieteticianul stabilește cantitatea zilnică de proteine care pot fi și trebuiesc consumate. Astfel, pentru individul nostru standard de 70kg (și proporțional pentru alte greutăți) se pot stabili – de regulă – trei mari tipuri de restricție proteică: - regim hipoproteic moderat, cu 50 – 60g proteine/zi (10 – 12% din aportul energetic zilnic). - regim hipoproteic sever, cu aproximativ 40 – 50g proteine/zi (8 – 10% din aportul energetic zilnic). - regim hipoproteic extrem de sever, cu sub 40g proteine /zi (sub 8% din aportul energetic zilnic). Vom considera și vom nota ca atare, adica SARAC PROTEINE acele alimente care – în forma lor optima de consum - vin cu un aport de proteine de până la 4g pentru fiecare 100g. Teoretic, aceasta înseamnă că pentru persoana noastră de 70kg, o cantitate de cam 1500g din respectivul aliment gata de consum ar asigura aportul de proteine întrun regim hipoproteic moderat, cam 1250g l-ar asigura pe cel dintr-un regim hipoproteic sever și sub 1000g pe cel al unui regim hipoproteic extrem de sever. In esență pentru orientarea Dvs. mai ușoara, SARAC PROTEINE marcat de mine pe acest site, înseamnă un aliment care – în forma lui de consum preconizată de producator – vine cu cel mult 4g de proteine pentru fiecare 100g produs in cazul celor care se consuma solide si sub 1,6g la 100ml la cele care se consuma lichide.” – Dr.Albu Horatiu 2013

Potrivit Copiilor

„În fiecare zi care trece, experienţa îmi arată că pe cei mai mulţi dintre părinţi îi interesează starea de sănătate a copiilor lor doar atunci când intervin probleme marcante, îndeobşte îmbolnăviri. Este o mare greşeală! Astfel, pe lângă faptul că această atitudine poate conduce la situaţii periculoase sau chiar dramatice (datorită potenţialei evoluţii negative a unora dintre afecţiuni, funcţie de terenul pe care se dezvoltă) însăşi tratamentul în sine (îndeobşte farmacologic şi cu efecte pozitive pe maladia în cauză) conduce, printr-un efect secundar inevitabil de intoxicare generală a organismului, la scăderea speranţei de viaţă a celui tratat, într-un cuvânt la scurtarea vieţii. După cum intuim cu toţii, Dumnezeu ne dăruieşte o sănătate pe care noi trebuie să o conservăm, păstrăm şi s-o îngrijim, astfel încât să beneficiem cât mai mult timp de pe urma ei. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu „resursa vitală” sau lungimea vieţii! Prin zestrea genetică ne este „rezervat şi destinat” un anumit timp de viaţă, din care ATÂT PĂRINŢII NOŞTRII (pe perioada alimentaţiei inconştiente – viaţă intrauterină, sugar, copil mic, copil mare, pubertate – în care întreaga răspundere le revine) şi apoi NOI ÎNŞINE (pe perioada alimentaţiei conştiente – adolescenţă, tânăr adult, adult, vârstnic – în care întreaga răspundere NE revine) avem „grijă” să tăiem mai mult sau mai puţin, ca de pe un răboj, în funcţie de procesele de aging (îmbătrânire) pe care le punem pe anumite structuri ale organismului (ţesuturi, organe, aparate şi sisteme). Logic este că, aşa cum se întâmplă în cazul unei maşinării mecanice, şi în cazul celor organice sistemele şi subansamblele mai suprasolicitate vor ceda primele. Ce putem face astfel încât să tăiem cât mai puţine din zile cu care am fost dăruiţi? O întrebare legitimă care trebuie să ne preocupe atât pentru noi dar mai ales pentru copii noştrii! Voi face anumite consideraţii rapide pe această temă, care într-o societate normală şi responsabilă ar trebui sa prezinte un larg interes!” - dr. Albu Horatiu din Articolul “Consideraţii violente despre greşelile nutriţionale pe care le facem in alimentatia copiilor!” - 2009

Fara XenoEstrogeni

Fara XenoEstrogeni

Contact: 0721 328 509 | 021 667 82 72   Email: office@depozitbio.ro
Descriere Snacks-uri Fara Gluten cu Branza Cheddar, Ecologici - punga 65g

FARA GLUTEN. Fara conservanti sau potentiatori de gust sau aroma. Crunchy, gustose si codimentate, cu o nota fina de Branza Cheddar. Galbeni aurii, acoperite cu Ulei de Floarea Soarelui, branza consistenta si asezonati cu delicioase condimente, sunt parca anume facute spre a aduce maxima placere.


Ingrediente: Gris din Porumb 75%*, Grasime Vegetala Nehidrogenata (Ulei de FloareaSoarelui)*, Mix de Codimente 5%* (gulcoza*, sare, zahar*, Branza Cheddar 0,4%, amidon de cartofi*, ardei Paprika*, Ceapa*, Extract de Drojdie*, Usturoi*, Extract de ardei Paprika*, ulei vegetal nehidrogenat: Ulei de Floarea Soarelui*). Marcate * - ingredientele provenite din Agricultura Ecologica. Alergeni:lapte.

 
Alte produse din categorie