Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home 3 PAULY® - Germania Dulciuri, Snacks-uri, Patiserie Bio si Dietetice Batoane de Ciocolata cu Crema de Alune, Fara Gluten - 3 PAULY - 75g (3 x25g)
Poza Batoane de Ciocolata cu Crema de Alune, Fara Gluten  - 3 PAULY - 75g (3 x25g). Poza 6038
11+1 gratuit

Batoane de Ciocolata cu Crema de Alune, Fara Gluten - 3 PAULY - 75g (3 x25g)

Cod produs:   36401
Producator:   3 Pauly - Germania
3 Pauly - Germania
3 Pauly - Germania

Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG" - companie pionieră pe piaţa produselor dietetice și organice - vă propune unele dintre cele mai înalt calitative și savuroase produse fainoase dietetice. Produsele 3 PAULY - făinuri, pâine, biscuiți, snacks-uri, paste făinoase și cereale - sunt considerate a fi cele mai bune din Germania în categoria celor FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ, FĂRĂ PROTEINE din LAPTE și OU, adică îndeplinind cele mai multe cerințe ale imuno-nutriției actuale. Acum, prin intermediul nostru, aveți acces la cele mai gustoase făinoase dietetice pe care le puteți întâlni! O parte dintre ele au ingrediente exclusiv provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Tendința aceasta va continua...


Caracteristici:   11+1 gratuit
Pret de lista
15.12 lei fara TVA
Pentru revanzatori: discount de 25 - 36%!
Persoane fizice: rugam accesati www.farmaciaortomoleculara.ro
Pret maxim recomandat: 16.48 lei cu TVA
Fara Gluten

“Glutenul este un amalgam proteic (prolamine și gluteline) existent în majoritatea cerealelor uzuale. Deoarece este insolubil în apă și lipicios, el este utilizat în industria procesatoare de alimente drept cel mai ieftin liant alimentar. pe langa cerealele care-l contin natural, puteti avea surpriza sa-l gasiti in aproape oricare aliment cu mai multe ingrediente si care nu poarta indicatia dietetica FARA GLUTEN sau GLUTEN FREE. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la gluten. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a acestuia din alimentație. Cele mai importante recomandări dietetice speciale și ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ GLUTEN sunt: - Dietele de imunonutriție care exclud de regulă sau în urma testelor serologice specifice glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranțele la gluten, lactate, ouă, oleaginoase şi soia. - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă), și dermatita herpetiformă. În aceste două cazuri, nu se începe alimentația fără gluten fără un diagnostic corect, pentru că eliminarea glutenului duce inevitabil la falsificarea rezultatelor analizelor de laborator. - Dietele de Nutriție Ortomoleculară din Poliartrită reumatoidă și alte boli cu context auto-imun (Rectocolita Ulcero-hemoragica, Boala Crohn, Psoriazis, Scleroza în Plăci, Lupus, s.a) - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Alte diete care limitează/interzic utilizarea glutenului/lactatelor/ouălelor (în general dietele speciale de Nutriție Ortomoleculară ale persoanelor cu cancer şi/sau alte tulburări disimune). - Autism3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006

Fara Ou

Produs in a carei reteta de fabricatie nu intra componente din Ou. “Contrar a ceea ce se poate crede, alergia și mai ales intoleranțele la proteinele din ouă sunt destul de frecvente. Dacă alergia se materializează la nivel plasmatic în special prin aparitia nivelelor crescute ale IgE-urilor, intoleranța alimentară aduce în principal reacții care implică fixarea de IgG pe suprafața celulelor și matricea extracelulară.1 Dacă alergia are manifestări zgomotoase, chiar dramatice uneori, intoleranța își desfașoară procesele distructive, insidios (de cele mai multe ori neștiut). Când prezența antigenului (proteina respectivă) este permanentă sau repetată frecvent, se constiuie o inflamație cronică ce poate sta chiar la baza degenerărilor sau a unor boli autoimune.1 La prima vedere este extrem de ușor să eliminăm proteinele de ou din alimentație. Lucrurile nu stau chiar așa datorită faptului că industria alimentară folosește enorm de mult oul sau parțile lui componente. Soluția este alegerea produselor care au specificația de 100% Vegetal sau a celor în care se exprimă explicit că în procesul de fabricație nu s-au folosit ouă.” – Dr.Albu Horatiu 2013 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemiei. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013

Sarac in Proteine

“In mod normal, la omul sănătos, aportul zilnic de energie din proteine trebuie să se situeze cam la 15% din cel general. Astfel - la un calcul sumar - individul de 70Kg aflat în condiții normale de viață (cu un necesar de cca. 2000 Kcal) necesită cam 70 - 80g de proteine zilnic. Dietele cu continut redus de proteine (regimurile cu restricție proteică / regimurile hipoproteice) le prescriem de obicei pacienților cu anumite afecțiuni renale, hepatice sau tulburări metabolice ereditare dar un numai. In funcție de severitatea afecțiunii, medicul, nutriționistul sau dieteticianul stabilește cantitatea zilnică de proteine care pot fi și trebuiesc consumate. Astfel, pentru individul nostru standard de 70kg (și proporțional pentru alte greutăți) se pot stabili – de regulă – trei mari tipuri de restricție proteică: - regim hipoproteic moderat, cu 50 – 60g proteine/zi (10 – 12% din aportul energetic zilnic). - regim hipoproteic sever, cu aproximativ 40 – 50g proteine/zi (8 – 10% din aportul energetic zilnic). - regim hipoproteic extrem de sever, cu sub 40g proteine /zi (sub 8% din aportul energetic zilnic). Vom considera și vom nota ca atare, adica SARAC PROTEINE acele alimente care – în forma lor optima de consum - vin cu un aport de proteine de până la 4g pentru fiecare 100g. Teoretic, aceasta înseamnă că pentru persoana noastră de 70kg, o cantitate de cam 1500g din respectivul aliment gata de consum ar asigura aportul de proteine întrun regim hipoproteic moderat, cam 1250g l-ar asigura pe cel dintr-un regim hipoproteic sever și sub 1000g pe cel al unui regim hipoproteic extrem de sever. In esență pentru orientarea Dvs. mai ușoara, SARAC PROTEINE marcat de mine pe acest site, înseamnă un aliment care – în forma lui de consum preconizată de producator – vine cu cel mult 4g de proteine pentru fiecare 100g produs in cazul celor care se consuma solide si sub 1,6g la 100ml la cele care se consuma lichide.” – Dr.Albu Horatiu 2013

Fara Sare

„Aportul normal de sodiu zilnic la individul de circa 70kg, sănătos, care trăiește în condiții de confort termic și desfășoara o activitate fizică normală este de cputin peste 2g. Aceste 2g de Na corespund a 5g de sare pură. In ceastă socoteală se ia sodiul provenit din toate alimentele, medicamentele si lichidele consumate de-a lungul unei zile! Actualmente, regimurile cu restricție variabilă la sodiu (regimurile hiposodate) se aplică în special la persoanele cu anumite afecțiuni cardio-vasculare, boli hepatice și insuficiente renale. Regimul hiposodat – în funcție de severitatea deficitului de sodiu pe care-l aduce – poate fi clasificat în: - regim hiposodat ușor, în care totalitatea alimentelor, medicamentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă cam 1600mg de sodiu (sau 4g de sare pura). - regim hiposodat mediu, în care totalitatea alimentelor, medicamentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă cam 800mg de sodiu (sau 2g de sare pură). - regim hiposodat sever, în care totalitatea alimentelor, medicamentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă cam 400mg de sodiu (sau 1g de sare pură). - regim hiposodat extrem, în care totalitatea alimentelor și lichidelor ingerate zilnic pot să aducă până la 200mg de sodiu (sau 0,5g de sare pură). Strictețea regimului hiposodat este stabilită de medic sau de catre dietetician sau nutriționist la indicația medicului! Pentru a vă facilita alegerea produselor dietetice de pe acest site și în funcție de cantitatea de sodiu sau sare pe care o conțin, voi marca cu indicația dietetică SARAC SODIU acele produse care aduc cate 160mg de sodiu sau 0,4 g de sare pentru fiecare 100g de produs pregătit pentru consum, conform specificației producătorului. Atrag atenția că și apa pe care o folosim la băut sau pregătit alimentele conține o proporție variabila de sodiu care trebuie luata în considerare în situațiile de regimuri hiposodate.” - Dr. Albu Horatiu 2013

Contact: 0721 328 509 | 021 667 82 72   Email: office@depozitbio.ro
Descriere Batoane de Ciocolata cu Crema de Alune, Fara Gluten - 3 PAULY - 75g (3 x25g)

3 PAULY Batoane de Ciocolata cu Crema de Alune, Fara Gluten - 75g
Produs Dietetic de Calitate Premium FARA GLUTEN
Ingrediente: Ciocolata cu Lapte 40% (zahar, lapte praf integral, unt si masa de cacao, emulsificator: lecitina de soia, vanilie, uleiuri nesaturate), zahar, faina de porumb, crema de alune 16%, amidon de cartof si de porumb, praf de zer, Emulsificator: lecitina de soia; sare, Agent de ingrosare: guma guar, Agent de crestere: bicarbonat de amoniu, Antioxidant: acid ascorbic.


  Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
   3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
  Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
   Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietă fara gluten nu trebuiesa fie un chin!


 

 
Download fisiere atasate pentru Batoane de Ciocolata cu Crema de Alune, Fara Gluten - 3 PAULY - 75g (3 x25g)
Alte produse din categorie